Servis Električnih Romobila Zadar

elektricni romobil 04 elektricni romobil 03

Električni romobili postaju ključno prijevozno sredstvo u urbanim područjima diljem svijeta. Raznolikost marki i modela romobila pruža korisnicima širok izbor, no uz tu raznolikost dolaze i potrebe za redovitim održavanjem i popravcima.

Potaknuti sve većom upotrebom romobila u svakodnevnom životu odlučili smo se uz servis mobitela ponuditi vam i servis električnih romobila u Zadru.

S postojećim znanjem i iskustvom na polju elektronike i biciklizma mislimo da možemo ponuditi vrhunsku uslugu servisa električnih romobila. Naš stručnjak posjeduje ne samo duboko razumijevanje elektronike već i iskustvo u održavanju bicikala, pružajući nam širok spektar znanja potrebnog za servisiranje različitih marki električnih romobila.

Osim toga naš serviser uspješno je završio tečaj za servisera električnih romobila.

Servis Električnih Romobila Zadar je nezaobilazno odredište za sve ljubitelje praktičnih i ekološki osviještenih prijevoznih sredstava. Smješten u srcu grada Zadra, ovaj servis pruža vrhunsku uslugu popravaka, održavanja i savjeta za održavanje električnih romobila.

Počevši od najosnovnijih i najčešćih kvarova na električnim romobilima kao što su zamjena zračnice i vanjske gume pa do najsofisticiranijih kvarova kao što je primjerice reparacija baterije, rješenje možete potražiti kod nas.

Kvalitetno Održavanje, Beskompromisna Sigurnost:
Servis Električnih Romobila Zadar kao Vaš Pouzdani Partner

Također nudimo servis kočnica na romobilu, servis i izmjenu zračnica i guma na romobilu, otklanjanje neugodnog škripanje i krckanja, otklanjanje problema s punjenjem romobila, otklanjanje problema s ručicom gasa, itd.

Osim toga, Servis Električnih Romobila Zadar nudi i širok asortiman rezervnih dijelova i dodatne opreme kako bi vaš romobil uvijek bio u najboljem stanju. Bez obzira jeste li turist koji istražuje grad ili lokalni stanovnik koji svakodnevno koristi romobil, ovdje ćete pronaći sve potrebno za siguran i ugodan vožnju.

Bez obzira na marku romobila - bilo da je u pitanju Xiaomi, Ms energy, Ninebot, Segway ili drugi popularni modeli - naša usluga servisa pokriva širok spektar potreba. Vjerujemo da kvalitetan servis električnih romobila može značajno poboljšati vaše iskustvo korištenja. Stoga, prepustite nama brigu o vašem romobilu i osigurajte si sigurnu i ugodnu vožnju svakodnevno! Obratite nam se s povjerenjem na našoj adresi Borelli 6, 23 000 Zadar.

Na ugradnju novih dijelova dajemo garanciju te jamčimo kvalitetu njihove ugradnje.

Otvoreni smo od ponedjeljka do petka od 9 do 14 sati. Isto tako možete nas dobiti na broj telefona 023 316 613 ili na email m.pejdo@gmail.com.

Kontaktirajte nas!